Gemeenteraadslid Han Vermaut opnieuw kandidaat op plaats 3 bij N-VA Jabbeke

Op 30 september 2018, over deze onderwerpen: afdelingsnieuws / activiteiten, Gemeentefinanciën, Verkiezingen 2018

Als uittredend raadslid heeft Han zes jaar ervaring in de gemeentepolitiek van Jabbeke.  Hij ontpopte zich als financieel specialist en nam in de gemeenteraad het financieel beleid meermaals op de korrel. Bij heel wat inwoners is Han ook bekend om zijn onverbloemde artikels in ons huis-aan-huisblad waarin hij een verhelderende blik werpt op het reilen en zeilen binnen het gemeentebestuur.

Han is danig sociaal geëngageerd. Hij was medeoprichter en bestuurslid van jeugdclub De Seule in Zerkegem.  Was aangesloten als fourier en leider bij de scouts te Jabbeke. Coachte vijftien jaar lang de beloften van VKSO Zerkegem.  Vandaag is hij nog steeds actief als vrijwilliger bij TC Logan te Snellegem waar hij jaarlijks talloze activiteiten helpt organiseren.

Han is een sportbeest en houdt af en toe wel van een uitdaging. Atletiek, zeilen, roeien, windsurfen, voetballen, zwemmen en tennissen hebben geen geheimen voor hem. Nu fietst hij nog wekelijks met WTC Stalhille en de Logan Bikers, maar beklimt tussendoor ook weleens de Mount Ventoux of El Teide.  Twee jaar terug nam hij trouwens met succes deel aan een kwart triatlon.

Han is ook ondernemend. Vijftien jaar lang runde hij een IT bedrijf als zelfstandige in bijberoep. De technische evolutie volgt hij nog steeds op de voet, maar enkele jaren geleden stopte hij zijn zelfstandige activiteit om meer tijd vrij te maken voor zijn politiek mandaat.

Deelnemen aan het beleid in Jabbeke was reeds van jongs af aan zijn doelstelling. Hij werd de eerste voorzitter van de toen net opgerichte jeugdraad in Jabbeke. Onder zijn leiding werd meteen het subsidiëringssysteem herwerkt. Hoogtepunt was echter de spetterende jeugddag die jaarlijks in oktober georganiseerd werd.  Delegaties van elke jeugdvereniging in Groot-Jabbeke stelden alles in het werk om de jeugd van onze gemeente een onvergetelijke dag te bezorgen . Ongezien in die tijd, maar ondertussen ook al een tijdje niet meer aan de orde …

Wens je Han beter te leren kennen dan kan je terecht op zijn persoonlijke blog: www.hanvermaut.be. Reeds zes jaar lang vind je er allerhande topics over het beleid in onze gemeente.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is