Marleen Vanden Broucke "running mate" van lijsttrekker Geert Orbie

Op 5 september 2018, over deze onderwerpen: afdelingsnieuws / activiteiten, Natuur en milieu, Verkiezingen 2018
Marleen Vanden Broucke

Met haar jarenlange ervaring in bestuurszaken bij stad Brugge (sinds 1983) heeft deze 58-jarige bijzonder veel bagage om verantwoordelijkheid op te nemen. Zij was onder andere werkzaam op de kabinetten van wijlen Volksunie-schepenen Raymond Reynaert en Pieter Leys en voormalig schepen van Toerisme Jean-Marie Bogaert (N-VA). Het leverde haar inzicht op in verschillende beleidsdomeinen en in de werking van de gemeentelijke administratie.

Marleen woont met haar gezin in Varsenare. Echtgenoot Jan Talloen is uittredend ocmw- en gemeenteraadslid, zoon Dries studeert geschiedenis in Gent. Samen trekken ze vaak de natuur in om die te beleven en te exploreren. Onze natuur moet beter beschermd worden en iedereen moet bewust gemaakt worden om er respectvol mee om te gaan. Marleen engageert zich dan ook sterk als bestuurslid van Natuurpunt Jabbeke. 

Marleen heeft heel wat ideeën om van Jabbeke een veilige en groene gemeente te maken met een open communicatie, inspraak voor de burgers en een optimale dienstverlening. Een gemeente met gezellige dorpskernen, met een goed mobiliteitsplan en met alle voorzieningen dicht bij de deur.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is