Ondernemer Piet Berton op plaats 4 bij N-VA Jabbeke

De 40-jarige ondernemer Piet Berton bouwde als manager bij gerenommeerde bedrijven, voornamelijk in de voedingssector, heel wat ervaring op. Nu leidt hij zijn eigen consulting bedrijf dat kmo’s ondersteunt bij hun bedrijfsorganisatie. Problemen vaststellen, analyseren en voor een passende oplossing zorgen is zijn metier. Diezelfde rechttoe-rechtaan-aanpak paste hij de afgelopen zes jaar ook toe als ocmw-raadslid. De raad deed zijn voordeel met Piets expertise en constructieve inbreng en het leverde hem groot respect van zijn collega’s raadsleden op.

Piet woont in Stalhille en is getrouwd met Annabel van “IO dames boetiek” in het centrum van Jabbeke. Ze hebben samen drie kinderen. Hij houdt zich fit met crossfit en joggen maar deze stoere bink heeft ook een zachte kant en speelt muziek op de bastuba.

Piet wil zijn kennis en ervaring inzetten voor een efficiënt beleid in onze gemeente. Kleinhandel en horeca, de ziel van elke levende dorpsgemeenschap moeten beter ondersteund worden. Een goede en tijdige communicatie over geplande openbare werken en evenementen moet de frustratie bij heel wat bewoners en handelaars wegnemen. De georganiseerde mensensmokkel moet kordaat worden aangepakt. En door zuiniger om te springen met de middelen kan de belastingdruk naar omlaag.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is